Nätdejting - Tips för att nätdejta

Information om dejtingsajter april 2019

Nätdejting - kom igång

Av: Dejtingsajt.com

I början på 2000-talet var det tabu att prata om nätdejting. Var man med på någon dejtingsajt var det inget man talade högt om. Idag är läget helt annorlunda och nätdejting är ett av de vanligaste sätten att träffas på och det finns till och med nätdejtingexperter som hjälper singlar att bli bättre på att nätdejta. Här är några snabba tips för att komma igång med nätdejting.

1. Ha med en bild i dejtingprofilen

De senaste åren har det gjorts flera undersökningar för att ta reda på hur en bild i dejtingprofilen påverkar hur många som tar kontakt. Resultaten har varit entydliga, personer som har en bild i dejtingprofilen får upp till fem gånger fler kontaktförfrågningar än de som inte har en. Det är bra att ha med flera bilder, helst ska de vara tagna i olika miljöer. En bild ska vara på ansiktet, kompleterande bilder kan t.ex. vara från din senaste semester eller när du gör din favoritaktivitet/hobby.

2. Ljug inte, var ärlig

En del som nätdejtar får för sig att skriva saker i detjingprofilen som inte är sanna, undvik detta. För det första är det oärligt, oschysst och ger en falsk bild av dig själv, och för det andra kan det bli problem ifall en nätflirt utvecklar sig till något seriöst.

3. Testa några olika dejtingsajter

Så gott som alla dejtingsajter har fri registrering för nya medlemmar. En fri registrering fungerar för att testa dejtingsajtens interface och för att se hur andra medlemmar presenterar sig.

4. Var aktiv och kontakta andra medlemmar

För att lyckas träffa någon genom nätdejting gäller det att vara aktiv och ta kontakt med andra medlemmar ( speciellt om du är kille). Du kontaktar andra genom att skicka flirtar och meddelanden. Att bara sitta och vänta på att de andra medlemmarna ska kontakta dig är en dålig strategi.

5. Var inte rädd för att få nobben

I och med att de stora dejtingsajterna har många medlemmar, kommer många personer som du flirtar med också att ha kontakt med flera andra personer. Ta det inte personligt ifall någon du har haft kontakt med plötsligt verkar ointresserad.