Dejtingsajter for otrogna

Om dejtingsajter och dejting november 2020

Dejtingsajt for otrogna rör om i grytan

Av: Dejtingsajt.com

De senaste månaderna har det varit mycket diskussioner om nätdejting och dejtingsajter i media. Det är en viss dejtingsajt för otrogna som skapat allt rabalder. Från att ha varit ett okänt begrepp för de flesta, har "dejtingsajter för otrogna" blivit ett av de mest diskuterade dejtingämnena på nätet.

Den dejtingsajt för gifta som orsakat stormen är Victoria Milan. VD:n Sigurd Vedal har medverkat i debattprogram på TV där han ställts mot väggen och anklagats för dubbelmoral. I SVT Debatt medverkade han genom videolänk då han inte kunde närvara eftersom han var på bröllopsresa med sin fru.

Victoria Milan lanserades i Sverige för bara några månader sedan; rykten säger att sajten redan har flera tusen medlemmar. Victoria Milan vill inte uppge något medlemsantal, men säger att deras mål är 150 000 svenska medlemmar inom en ganska snar framtid.

Hurvida målet kommer uppnås eller inte är svårt att veta, men antagligen har många registrerat sig på dejtingsajten bara för att se vad alla diskussioner på nätet handlar om, och inte för att hitta någon att vara otrogen med.

Här är en artikel om Victoria Milan